sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Arvonta ja pikaiset kuulumiset!


Yllä olevaa kuvaa klikkaamalla pääsee Paimenlauman blogiin, jossa meneillään kiva arvonta!

Meidän blogi onkin viettänyt nyt tavallista hiljaisempaa aikaa. Motivaatiota etsitään postausten kirjoittamiseen.. Minulla on monen monta puolivalmista kirjoitusta tuolla odottamassa. Kukahan ne kirjoittaisi minun puolestani loppuun? Olen sairastellut tänä syksynä varmaan enemmän kuin koskaan ja blogin lisäksi paljon muutakin hommaa on kasaantanut ahdistavan paljon. Yritän tässä niitä purkaa asia kerrallaan.

Camolle kuuluu hyvää, ollaan käyty tottistreeneissä ja jotain kehitystä on selvästi tapahtunut, sekä kakarassa että minussa. Hieman alkaa olla teinipojan vinkeitä ja kokoakin lähes yhtä paljon kuin Nuutilla. Nuutin kanssa meillä on ollutkin ihan omat ongelmansa nyt päällä ja niistä varmaan kirjoittelenkin myöhemmin ihan oman postauksensa. Pääsääntöisesti kuitenkin myös Nuutille kuuluu hyvää, eli mistään vakavasta ei siis ole kyse!

1 kommentti:

 1. Hei!, tykästyin blogiisi todella paljon! kivoja kuvia ja mukavan mittaisia tekstejä! Olisiko mahdollista että kävisit äänestämässä minun sekartuista piskiäni vuoden 2016
  showhauksi täällä : http://koti.kapsi.fi/~villep/kuonokirja/jarppi/

  oon todella kiitollinen ja kaikki äänet on todellakin tarpeen!
  rullaat siis vähän alaspäin ja painat vihreää ympyrää :3

  - Sara sekä Jarppi
  - www.jellonat.blogspot.fi

  VastaaPoista

Tarkistan viestit ennen julkaisua.