lauantai 19. syyskuuta 2015

Pentujen pk-tottis

Päästiin Camon kanssa OKK:n pentujen pk-tottiskurssille! Torstaina 4.9 kurssi alkoi "luennolla" missä käytiin läpi tottiksen liikkeet ja koetilanteet, puhuttiin koirien vireestä, vieteistä ja niiden hyödyntämisestä koulutuksessa. Oli tosi mielenkiintoista ja tuntuu, että opin jo tuolla luennolla paljon uutta! Mukava oli myös huomata, että kurssin vetäjällä oli hyvin samanlainen ajatusmaailma kanssani, eli toiselle koiralle ei välttämättä sovi sama kuin toiselle. Meidän tuurin tietäen jouduttiin jättämään heti eka oikea tunti välistä.. Harmitti niin perkuleesti! Ollaan perheen kesken kierrätetty tässä kohta kuukauden ajan mukavaa tautia, joka ei ota lähteäkseen.. Aina, kun toinen paranee niin toinen sairastuu. Viime maanantaina päästiin kuitenkin vihdoin aloittamaan treeni!


Tunnilla treenattiin perusasentoa, seuraamista sekä luoksetuloa. Normaalisti meidän treenit kuuluisi olla hallissa, mutta eilen oli niin näppärä ilma, että pidettiin treenit hallin viereisellä kivituhkakentällä. Saatiin treenata ihan rauhassa ja vähän yliaikaakin, kun kentälle ei ollut meidän treenien jälkeen muita tulijoita. Meidän ekalla vuorolla Camo oli vähän pihalla. Kentän pohjaa olisi tehnyt mieli vain nuuskutella, eikä perusasento onnistunut läheskään niin hienosti kuin kotosalla. Oli melkoista höseltämistä. Toisella vuorolla se oli kuitenkin kiinnostunut nimenomaan minusta ja minun kanssa tekemisestä. Vauhtiluoksarissakin juoksi oikeasti suoraan minun luokse, positiivista! Olin muutenkin iloisesti yllättynyt, miten vähän sitä kiinnosti toiset koirat ja ihmiset. Jäi siis hyvä mieli sekä minulle että Camolle treeneistä ja se onkin mielestäni se tärkein juttu!


Blogikin alkaa pikkuhiljaa vaihtamaan karvaansa (Nuutilla on muuten ihan järkyttävä karvanlähtö tällä hetkellä..) Nokkaeläin on nyt historiaa ja tilalle tuli Metalcollie. Se kuvastaa meidän porukkaa hyvin. Banneri siis vaihtui ja ulkoasuun tein myös pieniä fiksauksia nopeasti. Yleisön toiveesta koirien omille sivuille on nyt lisätty jonkinnäköset luonnekuvaukset ja Ylläpidolle on raapaistu oma sivu kasaan. Käykäähän lukemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan viestit ennen julkaisua.