tiistai 16. kesäkuuta 2015

Mummulassa

Viime viikon perjantaina otettiin äkkilähtö Joonaksen vanhempien luokse. Automatka sinne kestää n. puolitoista tuntia ja vähän jännitin etukäteen miten Camolla matkat sujuu. Hieman meinasi pennulla olla tylsää, mutta ei huutanut ja loppusuoralla jopa rauhottui nukkumaan. Eikä edes oksentanut, vaikka siihenkin olin varautunut! Camo matkustaa tällä hetkellä minun jaloissani silloin, kun Nuutti valtaa takakontin häkkeineen, meillä pitäisi kyllä alkaa miettimään isomman auton ostoa..


Camolla oli paljon uutta ja ihmeellistä ihmetystä perillä. Oli ihan uusi paikka, pitkä automatka takana, uusia ihmisiä, pelottavien lintujen rääkynää, järven takaa kantautuva koirien haukunta.. Camoa jännitti ekan illan aikana ulkona olla, etenkin jos Nuutti oli jäänyt sisälle, mutta toisena päivänä oltiin taas rohkeita ja tohellettiin tuttuun tapaan. Camo sai mummulan vanhaan karhukoiraankin vähän vauhtia ja näin ensimmäisen kerran, että vanhus innostui leikkimään!


Järvi oli alkuun myös jännittävä. Kuitenkin, kun pojat leikki siinä rannassa, Camo sai hirveän hepulikohtauksen ja juoksi suoraan järveen! Olin jo hyppäämässä perään, mutta kakara kävi heittämässä taitavasti pienen uintikierroksen ja ui sitten takaisin rantaan. Oli vähän hölmistyneen näköinen itsekkin, tuskin se edes kerkesi tajuta mitä tapahtui.


Yöt Camo nukkui, eikä sisälle sattunut vahinkoja. Ruoka maistui tuttuun tapaan. Erittäin onnistunut eka mummulareissu siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan viestit ennen julkaisua.