maanantai 8. kesäkuuta 2015

Lassie palaa kotiin

Postaus toteutettu yhteistyössä Nimilaatat.com kanssa!

Lemmikkieläimiä katoaa päivittäin. Osa löydetään ja nämä onnekkaat pääsevät takaisin koteihinsa. Osalla ei kuitenkaan ole niin hyvä tuuri, ne joko katoavat kuin tuhka tuuleen tai omistajaa ei tavoiteta ja koirat lähtevät etsimään uutta kotia eläinkodin kautta. Facebookissa ei voi olla törmäämättä näihin Kadonnut/Löytynyt -ilmoituksiin, niitä vilahtelee ryhmien ja kavereiden seinillä jatkuvasti. Olenkin alkanut ihmettelemään, mikseivät ihmiset käytä koirien pannoissa nimilaattoja kera puhelinnumeron? Pieni ja halpa esine, jonka avulla koira kadottuaan löytää varmemmin ja nopeammin takaisin kotiinsa.

Saatiin viime viikolla yhteistyön merkeissä Nimilaatat.com nimiseltä yritykseltä molemmalle nokkaeläimelle hienot nimilaatat. Mieluisen laatan metsästys verkkokaupasta oli mukavaa, mutta myös haastavaa, sillä Nimilaatoilla on yli 200 erilaista laattavaihtoehtoa! Koirien ja kissojen laattojen lisäksi löytyy myös nimilaattoja hevosten varusteisiin. Laattoja on monenlaista eri kokoluokkaa, muotoa, väriä, kuvaa, timanttia.. Kaiverrukseen fonttimalleja oli seitsemän erilaista. Itse jouduin käyttämään valinnassa vähän Joonaksen ja Saninkin apua.


Nuutin laatta on rosterilla päällystettyä messinkiä. Yksinkertainen, mutta tyylikäs! Vähän niin kuin Nuuttikin. Laatan pinta on kiillotettu ja kaiverrukset etu- ja taustapuolella ovat todella siistit.

Camolle valittiin tietenkin maastokuvioinen laatta. Se on epoksipinnoitettu ja tähän sai kaiverruksen vain toiselle puolelle. Kuitenkin nimi + puhelinnumero mahtuivat hyvin ja tässäkin kaiverruksen jälki oli siistiä! Hieman harmitti, kun maastokuvioisia laattoja sai vain tällaisina luun mallisina, mutta kyllä tämäkin hieno on ja passaa kantajalleen loistavasti!

Meillä koirilla on pannat ennen olleet kaulassa vain, kun ovat hihnan päässä kiinni. Nyt kuitenkin asioita pohdiskeltuani, aion tästä lähtien jättää pannat laattoineen paikoilleen metsärälläilyjen, mökkireissujen ja takapihalla hengailujenkin ajaksi. Luotto omiin koiriin on kova, mutta koskaan ei voi tietää.


Plussaa Nimilaatat.com saa meiltä (laajan valikoiman, laadukkaiden laattojen sekä siistin kaiverrustyön lisäksi) laattojen mukana tulleista, jämäkän oloisista kiinnitysrenkaista, nopeasta toimituksesta sekä edullisista hinnoista! Oli ilo tehdä yhteistyötä kanssanne ja varmasti, kun tarve vaatii käytämme teidän palvelujanne uudestaan! Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan viestit ennen julkaisua.