keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Huh ja jes!

Huuh, viime viikko oli melkoinen sekasotku, mutta siitä selvittiin kunnialla. Melkein ainakin. Nyt kerkeää hetkeksi istahtaa alas.

Perjantai oli ihan kaamee. Minulla oli viimeinen harjoittelupäivä (nyyh) ja Joonas aloitteli kavereidensa kanssa meidän muuttomme heti aamusta. Muutto venyi kuitenkin ihan iltamyöhään asti. Jossain välissä kerkesin nopeasti piipahtamaan kaverin valmistujaisissa, joihin kylläkin saavuin muutaman tunnin myöhässä ja tosi hehkeänä työkamppeissa.. Soveltuvuustesti agiryhmään jouduttiin skippamaan kokonaan (tuplanyyh), kun ei yksinkertaisesti kerennyt eikä jaksanut ja Nuuttikin oli vähän pihalla muuton takia. Meillä pitää yrittää uudestaan viimeistään syksyllä, kun uudet kurssit alkavat.

Lauantaina päivä hurahti vanhaa kämppää siivotessa. Ei muuten olisi ollut paljoa hommaa, mutta meidän taiteilija-Sani oli piirrellyt seiniin lähes jokaisessa huoneessa (miten en oo aikasemmin edes huomannut niitä kaikkia!) ja niitä piirustuksia sai jynssätä apinanraivolla monen monta tuntia.. Alkaa veekäyrä nousemaan pelkästä lauantain muistelusta.

Sunnuntaina käytiin vielä tekeen loppusilaus ja jätettiin avaimet. Haikeus. Nyt sinne ei enää palata. Illalla muistin, etten ollut ottanut jääkaapin ovesta kuvia ja magneetteja mukaan. Hienoa Jenna. Eli palataan nyt vielä kerran sittenkin, kunhan isännöitsijä joutaa availeen meille oven. Tähän mun hajamielisyyteen ja hätäisyyteen oli kuitenkin ihan ymmärrettävä selitys! Kaiken sen muutosta aiheutunueen stressin ja väsymyksen lisäksi siis.. Camo nimittäin kotiutui viimein! <3


Virallisesti hän on Windy Forest's Silver Moonstone. Varmasti maailman ihanin ja reippain collienalku! Camo on kotiutunut tosi hienosti, se heti tullessa tutki paikat ja oli niin kuin olisi aina ollutkin. Nuuttikaan ei ole yhtään pelottava, paitsi vähän silloin kun se kovasti alkaa riehumaan ja örisee leikkiessä. Silloin on hyvä juosta turvaan hetkeksi isin tai äitin viereen tai omalle pedille.

Camo osaa hoitaa asiansa hienosti jo ulos! Parit pissat on sisälle vain tullut ja nekin kaikki lehdelle. Yötkin Camo on ihan rehellisesti vain nukkunut, vaikka olin henkisesti oikein varautunut valvomaan yöt riehuvan kakkapyllyn kanssa.


Nuutti vaikuttaa kyllä välillä tosi vanhalta ja viisaalta. Se otti niin hienosti Camon vastaan ja yrittää kovasti leikkiä pienen kanssa, silleen varovasti. Vähän Camo Nuuttia tietenkin ihmetyttää, mutta enää ei tarvitse edes lähteä läheisyyden kipeää pentua karkuun, kun se tulee kylkeen nukkumaan. Camo on kieltämättä kiva unikaveri silloin, kun se ei yritä syödä sun naamaa!


Arki pennun kanssa on ihanaa. Myös meidän uusi koti on ihana. Kaikki on nyt vähän ihanaa. Varsinkin Camon hymynassu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan viestit ennen julkaisua.