torstai 11. kesäkuuta 2015

Golden Eagle Holistic Freshmeat

#goldeneaglehopo

Olen suosittelumedia Hopottajien listoilla ollut jo useamman vuoden. Kovin aktiivisesti en ole jaksanut seurata sen kampanjoita, mutta kun viime kuussa sain sähköpostiini  Hopottajilta viestin, että Golden Eaglen uutuusruokasarjalle etsittiin testaajia, tahdoin ehdottomasti mukaan! Golden Eagle ei ollut meille käytännössä ollenkaan tuttu, mutta kampanjakutsu kuulosti mielenkiintoiselta; siellä hehkutettiin ruuan olevan mm. ihanteellinen vaihtoehto raakaruokinnalle. Netistä ei vielä ilmoittautumisen aikoihin löytynyt tarkemmin tietoja mitä kyseinen ruoka sisältää ja paljonko, joten innolla jäin odottelemaan, että pääsisin tutustumaan siihen tarkemmin!

Lyhyesti esiteltynä: Golden Eagle Holistic Tuoreliha Formulat on uutuusruokasarja, josta löytyy kolme eri makuvaihtoa: Farm (tuore ankka ja kalkkuna), Wild (tuore peura, silli ja kani) ja Ocean (tuore lohi, kirjolohi ja silli.) Kaikki sarjan tuotteet ovat viljattomia ja niiden pääraaka-aineena on korkealaatuinen tuoreliha. Sarja on hypo-allerginen ja soveltuu näin ollen myös allergisille koirille. Sarjan ruokien korkea proteiinipitoisuus auttaa ylläpitämään lihasmassaa ja tuotteet sisältävät myös keholle välttämättömiä ravintoaineita, lihaperäisiä aminohappoja ja välttämättömiä hivenaineita.


Meille saapui tiistaina postissa sarjan Wild-säkki, jota päästään testailemaan. Tuotteen kotisivuilla kerrotaan siitä näin:
"Golden Eagle Wild Formula on valmistettu tuoreesta peurasta, sillistä ja kanista. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa. Ruuassa käytetyt peura ja kani ovat kasvaneet Englannissa vapaina, ruoka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla. Ruuan korkea Omega- 3 pitoisuus, joka tukee sydämen, aivojen sekä silmien toimintaa, on peräisin lohiöljystä, josta saadaan myös turkkiin kiiltoa. Ruoka on myös hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka- aineita joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Golden Eagle Wild Formula jatkaa Golden Eaglen perinnettä ja filosofiaa puhtaan ja terveellisen ruuan edelläkävijänä."

Ruuan sisältö oli vähintäänkin mielenkiintoinen; sieltä löytyi paljon hyvää, mutta myös paljon turhaa täytettä ja vaikka kotisivuilla mainostetaan, ettei ruoka sisällä kanaa, on siinä kuitenkin kananrasvaa ja kananliemi kastike. Tämähän ei meitä haittaa, mutta EI kanaa, porsasta, lammasta eikä nautaa, vain tuoretta peuraa, silliä ja kania -lupaus on kuitenkin hieman harhaanjohtava. Onneksi (toivottavasti) yliherkkien ja allergisten koirien omistajat osaavat tottumuksesta syynätä ruokaselosteet tarkkaan läpi ennen ostopäätöstä. Säkin kyljessä olevat numerot muuten kertovat suoraan ruuan sisältävän protskun sekä rasvan pitoisuudet!


Nappuloiden koko oli todella pientä, mutta se on ihan ymmärrettävää, sillä ruoka on kuitenkin tarkoitettu kaikenkokoisille, aikuisille koirille. Nuuttia ei kuitenkaan nappuloiden koko haitannut, maistuvuus oli todella hyvä! Nuutti on nyt kahtena iltana saanut kuppiinsa Wild:iä. Toisena iltana aterian lihatkin oltiin syöty jo treeneissä, joten silloin kupissa oli vain nappulaa + lisät, silti maistui! Nuuttihan ei mikään nirso ole, mutta silti olin hieman yllättynyt, että kuppi tyhjeni niin hyvällä ruokahalulla.
Ensifiilikset ruuasta ovat, että se vaikuttaa näin 50/50 -syöttävälle oikein mainiolta. Hinta onkin ehkä ainoa miinus. Kun nappula on ruokinnassa pelkästään lihojen "kaverina", mielummin valitsee halvemman vaihtoehdon. Mutta! Me jatkamme testailuja. Tästä linkistä pääsee vielä lukemaan ruuasta lisää ja tarkastelemaan mm. jälleenmyyjiä.

2 kommenttia:

 1. Moi,
  Miltä ruoka vaikutti pidemmällä aikavälillä? :) Olen itse miettinyt tähän ruokaan siirtymistä ja olisi kiva kuulla enemmänkin kokemuksia.
  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä tykättiin tosi paljon!
   Uskallan suositella, vaikka Nuutti pelkästään tuon kahden kilon säkin söikin. Uloste pysyi hyvänä ja vähäisenä, eikä mitään negatiivisia asoita ilmennyt turkissa, silmissä, tassuissa tms. Varmasti oltaisiin tähän siirrytty pysyvästi ellei tuon säkin hinta olisi niin suolainen.
   Kannattaa testata!

   Poista

Tarkistan viestit ennen julkaisua.