sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tammikuun kulut

Ajattelin oman mielenkiinnon vuoksi kirjata ylös joka kuukausi Nuuttiin hupenevat rahat ja jakaa tämän karun todellisuuden myös tänne kaikkien nähtäväksi.
Yhteensä 226,43€
Tammikuun kuluja on pakko heti vähän puolustella, ei sitä rahaa normaalisti nuin paljon tule käytettyä. Nyt vain tuli kerralla ostettua kaikkea sellaista mitä on jo pitempään pitänyt ostaa, esim. kevythäkki automatkoja/näyttelyitä varten, tarvikkeet pariin näyttelyhihnaan, ohennussakset.. Arkitottis -kurssin maksoin myös jo tässä kuussa. Helmikuu saakin luvan olla sitten säästökuu!

6 kommenttia:

 1. Mäkin mietin, että täytyis varmaan tehä tämmönen taulukko koiran kuluista.. Mut en ehkä uskalla. :D En haluu nähä niitä summia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on vähän turhan jännittävää hommaa.. :D mutta jospa tätä kautta oppisi käyttämään tuohon koiraan rahaa vähän järkevämmin. Tai sitten ei.

   Poista
 2. Voi kuinka hyvin tästä näkee kaikki kuukauden kulut :-) Meilläkin on välillä kuukausia, että rahaa menee enemmän (just esim. noi isommat ostokset) ja sitten on kuukausia, että rahaa menee pelkästään vain melkein ruokaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa, kun ei aikaisemmin ole jo älynnyt alkaa kirjaamaan kuluja ylös. Näitä on kuitenkin ihan mielenkiintoista seurata :)

   Poista
 3. Meillä niitä ostoksia olisi vielä vaikka ja mitä, en tohdi edes ajatella, kuinka paljon tulevat maksamaan yhteensä :D On niin herkkuja, koulutukseen/harrastamiseen liittyvää, lihoja sekä lisäravinteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Ei sitä rahanmenoa edes tiedosta kunnolla, jos niitä ei kirjaa ylös. Luulin itse nuista tammikuun kuluista, että mulla oli tullut laskuvirhe, kun eihän sitä rahaa nyt ole voinut nuin paljoa mennä :D Opiskelija kun olen, niin tuossahan on melkein mun kuukauden kaikki tulot mennyt suoraan Nuuttiin, kyllähän se vähän pistää miettimään :D

   Poista

Tarkistan viestit ennen julkaisua.