keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Tassuihin tossut

Nuutti on tänä talvena ollut kunnon viluvarvas. Viime talvena se tuskin näytti huomaavaan reippaita pakkasia. Nyt ei tarvita kuin vähän reilu kymmenen astetta miinusta, niin poika alkaa syyttävästi mulkoilemaan ja nostelee tassuja sen näköisenä, että jonkun pitäisi kantaa se kotiin. Aamut on pahimpia. Nuutti on normaalistikkin päivän ensimmäisellä lenkillä vähän sellainen perässä vedettävä malli ja nämä pakkaset tekee meidän aamulenkeistä entistä hitaampia ja lyhyempiä. Tassut ja anturat ovat Nuutilla kunnossa ja vaikka kova jätkä nyt onkin kyseessä, me päätettiin hommata tossut.
Kyseiset tossut ovat Halla -fleecetossut ja me tilattiin ne Lemmikkistore.fi:stä. Netistä etsin kokemuksia erinlaisista vaihtoehdoista ja paljon oli suosituksia pakkasille nimenomaan fleecetossuista. Näihin meille kotiutuneisiin saatiin vielä lisäsuositus kaverilta. Hieman kuitenkin epäillytti tossujen halpa hinta, voiko ne pysyä edes tavallisella hihnalenkillä matkassa mukana? Kyllä ne pysyivät ja hyvin pysyivätkin! Eivät olleet lenkin aikana valuneet ollenkaan, vaan olivat tukevasti paikoillaan, vaikka Nuuttia vähän hävetti uudet töppöset ja sen takia piti tehdä välillä ihme spurtteja ja loikkia paikoillaan.
Olivat myös tosi näppärä laittaa jalkoihin, vaikka näköjään onnistuinkin kuvista päätellen laittamaan toisen takatossun vähän vinoon.
Kyllä nämä meidän aamulenkit varmasti pelastaa!

1 kommentti:

  1. Kiitos Halla-tossujen postauksestasi ja palautteestasi <3
    terkuin Topcanisista Tuula ;)

    VastaaPoista

Tarkistan viestit ennen julkaisua.