lauantai 24. tammikuuta 2015

Hoitolapsi


Meilleppä tuli tällainen kommee pystykorvapoika hoitoon joksikin aikaan, Edi nimeltään. Nuutin mielestä Edi on välillä vähän ärsyttävä, se kun saattaa välillä pötköttää sohvalla just Nuutin nurkassa tai sitten se on varannut isin mukavan kainalopaikan! Ei sitä sieltä kuitenkaan kehtaa ajaa poiskaan; Edillä ei ole nimittäin tällä hetkellä omaa kotia. Nuutti on siis herrasmies ja antaa Edin lainata hetken omia ihmisiään ja myös sitä sohvaa (vain olohuoneen, ei Nuutin omaa mikä on meidän makuuhuoneessa.)


Pojat ovat päivät leikkineet ja riehuneet. Kovien pakkasten takia ei olla kunnolla päästy ulos revittelemään, mutta molemmat ovat olleet oikein tyytyväisiä sohvapottuja. Nuutti on jopa taipunut Edin läheisyyden haluun ja suostunut köllöttelemään välillä ihan vierekkäin, vaikka Nuutista se aika ällöttävää onkin. Onneksi tänään on jo lauhempi ilman niin päästään kunnolla lenkkeilemään!


Edi on kyllä kunnon pusuttelukone ja jatkuvasti tuijottamassa ihanilla silmillään toivoen lisää rapsutuksia ja läheisyyttä. Me niin toivotaan, että Edille löytyisi pian omat ihanat ihmiset, jotka sitä huomioi ja on sille hyvänä. Se on niin kiva kaveri, että Joonas meinasikin, ettei suostu luopumaan siitä sitten, kun sen aika tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan viestit ennen julkaisua.