maanantai 12. tammikuuta 2015

Helou täältä meiltä!

Pidempään ollut jo harkinnassa tehdä meidän Nuutille oma blogi. Näin vuoden alussa onkin hyvä se pistää viimein alulle. Blogista ajattelin tehdä hieman päiväkirjamaisen niin, että tuttujen olisi kiva ja helppo seurata missä me mennään ja mitä meillä tohelletaan.
Nuutti muutti meidän perheeseen elokuussa 2013 ja tämä meidän ensimmäisen puolentoistavuoden aikana ollaan keskitytty paljon ihan peruskäyttäytymiskoulutukseen sekä käyty jalostustarkastuksessa ja luonnetestissä. Kasvattajan kanssa Nuutti on käynyt kiertämässä muutamat näyttelyt. (Minäkin eksyin eräisiin matkaan ja saa nähä innostunko niistä koskaan niin paljon, että koiran kanssa kehään asti uskaltaisin mennä.) Tälle vuodelle olisi suunnitelmana käydä esim. arkitottelevaisuuskurssilla, sillä haluan saada itselle ja koiralle lisää itsevarmuutta ennen kuin lähdetään etsimään meille sitä "oikeaa lajia". Agility kiinnostaisi ehkä kuitenkin eniten. Itsellä eikä koiralla ole kokemusta kuitenkaan mistään kotitemppuilua ihmeellisemmästä, niin saa nähdä mitä tästä tulee vai tuleeko mitään.
Suunnitelmista kuitenkin lisää sitten myöhemmin. Nyt haluan vain toivottaa sinut tervetulleeksi seuraamaan meidän nokkaeläimen elämää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tarkistan viestit ennen julkaisua.